PTCC ARNHEM


Afd. Arnhem is één van de vele afdelingen die gezamenlijk de landelijke vereniging Personal Thuis Computer Club vormen.
De vereniging bestaat inmiddels ruim 25 jaar. Bij het lidmaatschap van onze vereniging zit een abonnement van het magazine “Computeridee”. Dit blad verschijnt 26 x per jaar op de deurmat.

De afdeling Arnhem organiseert elke 1e en 3e dinsdag van de maand een clubavond, aanvang 20.00 uur. In de maanden juli en augustus is er zomerreces. Voor de actuele data "Agenda". Klik hier.
Op de clubavonden is er gelegenheid om uw vragen of problemen op computer- en softwaregebied ter sprake te brengen of te verhelpen. Voorts houden we ook lezingen of presentaties over actuele onderwerpen of nieuw ontwikkelde software. Het uiteindelijke doel van dit alles is om het gebruik van computer en software zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken.

Onze leus in Arnhem: “Samen leren, samen proberen, samen waarderen”

Voorts is er de mogelijkheid voor PTCC-leden om tegen een geringe vergoeding assistentie te krijgen bij het verhelpen van uw computerproblemen. Voor meer informatie “PTCC Dokter”. Klik hier en voor “PTCC Hulp”. Klik hier

Is na het lezen van dit artikel uw nieuwsgierigheid gewekt, dan nodig ik u van harte uit voor een eerste kennismaking op één van onze clubavonden.

Kom gerust eens langs.
Op de clubavonden kunt u uw indrukken opdoen en tevens de sfeer proeven van onze afdeling.

Onze clubactiviteiten vinden plaats op de locatie:
Sport en Wijkgebouw “Vredenburcht”,
Slochterenweg 29,
Arnhem.
Aanvang: 20.00 uur.

Hieronder de ziet u de locatie van ons clubhuis.